Sök
Ring oss på 0454 - 301 270

Affärsidé, Vision & Värdering

Långsiktigt och stabilt

Vi är måna om att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder och vårt engagemang finns kvar även efter leverans. Vi är lyhörda för dina önskemål och behov hela vägen från förfrågan och offert, genom produktion till idriftsättning och eftermarknad. Vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vollsjö Industri är än i dag ett familjeföretag. Det skapar ett speciellt och långsiktigt engagemang för verksamheten och gör oss oberoende för andras intressen än våra kunders. Flera av våra medarbetare har arbetat hos oss i många år och har en gedigen erfarenhet. Genom vårt personliga och nära samarbete med varje kund, får vi en unik möjlighet att ta vara på och utveckla idéer från de som bäst kan marknaden, nämligen kunden.

Vollsjö Industri är ett framgångsrikt tillväxtföretag inom polyuretantillverkning med en tydlig målsättning att fortsätta växa med god lönsamhet. Tillväxt sker i första hand genom nya affärsrelationer och bearbetning av befintliga och nya kunder.

Sedan 1984 har vi med vår affärsidé – att sälja, utveckla och producera kundanpassat tekniskt formgods i polyuretan (PUR) – byggt upp ett lönsamt företag som idag omsätter 45 miljoner kronor med 26 anställda.

Som samarbetspartner till företag i vitt skilda branscher, presenterar vi helhetslösningar. Vi tar hand om hela processen – från formverktyg till slutmontering, paketering och utleveranser till slutkund, om kunden så önskar.

Vi har en platt organisation, är flexibla, snabba och lyhörda