Sök
Ring oss på 0454 - 301 270

Gammal Arbetsmattor

En extremt slitstark och antistatisk matta som är perfekt för torra miljöer och där statisk elektricitet kan förekomma. Utmärkt för t.ex monteringslinjer och löpande band.

Fakta om våran matta.

– Gjutna fasade kanter

– De kommer aldrig att krypa upp, vilket eliminerar snubbelrisker

– Varje storlek, vilken form matta, alltid i ett stycke.

– Inga överlappningar.

– Inte bara anti-trötthet, men också sant ergonomiska fördelar.

– Unik ergonomisk design, eliminera och förebygga vanliga problem som uppstått i ståendemiljöer genom att stimulera kroppen att öka blodcirkulationen och vakenhet, minska sjukskrivningar, arbetstagarnas ersättning och kvalitetsfrågor.

– Silikon & latex fri.

– Biokompatibel.

– 7 Års Garanti.

Hur fungerar en ergonomisk matta?

Vollsjö´s ergonomiska mattor är utformade för att stimulera cirkulationen i fötter, ben och nedre delen av ryggen. Cirkulationen stimuleras av vår unika, patenterade profil, vilken tvingar fram muskulär respons. Riktiga ergonomiska mattor, som Vollsjö´s, är noggrant konstruerade för att ge en optimal balans mellan kompression och motstånd, vilket är avgörande för att uppnå lämplig muskelstimulering. Ett bra sätt att förstå vad en ergonomisk matta tillför är att jämföra med upphängningen på en bil. Precis som med fjädring, absorberar och fördelar den stötar och tryck, samtidigt som den ger det nödvändiga stödet för stabilitet.

Varför är det viktigt att ha en ergonomisk matta?

Liksom alla andra ergonomiska verktyg, är ergonomiska mattor utformade för att fungera tillsammans med den mänskliga kroppen för att underlätta de uppgifter som kroppen utför. Vid stående arbete är en ergonomisk matta av avgörande betydelse för att minska eller eliminera kortsiktig trötthet och obehag, men även mer långsiktiga negativa kumulativa effekter av påfrestningar och muskulära stressskador. Dessa fördelar leder också vidare till verkliga besparingar genom minskad trötthet, ökad produktivitet, höjd arbetsmoral och minskad sjukfrånvaro.

Fördelar med en ergonomisk matta från  Vollsjö!

– De stimulerar blodcirkulationen och förhindrar kramper

– De minskar trötthet och minimerar antalet arbetsplatsolyckor

– De ökar säkerheten på arbetsplatsen

– De förbättrar arbetsmiljön och ökar trivseln

– De minskar sjukfrånvaron

– De minskar kostnader på grund av mindre sjukfrånvaro

– De leder till ökad produktivitet och kan därmed öka vinsten